Chanel, Farmor og LC

 

Forrige helg startet med skogstur med Annelise og Chanel på fredags ettermiddagen. Lenge siden de hadde løpt sammen nå. Ekstra gøy med løping og lek da. Mørket kom smygende på og hodelykta måtte frem.

 

Etterpå dro vi til Farmor og var der resten av helgen med pappa, Zenta og Lola. Kajsa er ganske freidig, eller har næringsvett som jeg vil kalle det.. Lille gale valpis fikk et tyggebein for å ha noe å drive med. Kajsa syntes heller hun skulle ha det, og stjal det i fra lille forsvarsløse valpen. For at Lola skulle få fred, fikk hun ligge i buret sitt med tygge benet. Kajsa la seg til rett ved siden av, i tilfelle benet skulle komme gjennom sprinklene.

 

 

Kajsa ville ligge mykt da hun skulle sove, og snek seg opp i sengen til Farmor 🙂

 

 

Søndag dro vi vil Trøgstad for at Kajsa skulle løpe LC. Det var årets siste trening, og det var mange hunder som skulle løpe. Da hun så filla fra sidelinja måtte jeg holde godt i båndet. Den ville Kajsa fange!

 

Endelig ble det hennes tur. Helt i starten av løpet, skjedde det noe galt med lina og stoppet. Kajsa sto en stund ved filla og lurte på om den snart ikke skulle begynne å gå igjen. Det gjorde den ikke og siden hun allerede var løs, tok hun seg en løperunde på jordet før hun stelte seg opp ved filla igjen. Pappa gikk ut og passet på henne til jeg kom å hentet henne. Hun fikk startet på nytt, og var flink å løp etter filla hele veien. Kan ikke mye om dette jeg, men hun fikk mye skryt, også av en LC dommer 🙂 Håper det fortsetter sånn til våren også, slik at hun kan få lisens.

 

Pappa tok bilder og når han får tid legger han ut de i webalbumet sitt…

 

Det ble bare det ene løpet på Kajsa, siden pappa hadde mange timer hjem. Kajsa og jeg gleder oss veldig til neste år!

 

Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: