Mira

Utstillings resultater  –  Spor  –  Lydighet  –  Forfedre  –  Dachs

Miras valper

…. 

 

Mira

Navn: Limores Godiva Diadem

Rase: Dvergdachshund Langhåret

Reg.nr: 13373/06

Født: 28 april 2006

Kjønn: Tispe

  Vekt: 5 kg

 Brystmål: 33 cm

Farge: Rød

Mor: Lurvelegg`s La Vida Loca

Far: NUCH Lurvelegg’s Magical Black Knight

Oppdretter: Kennel Limore, Lina Sørensen

 Eier: Lina Sørensen,   Forvert: Ida Marie

…. 
 
Mira er en liten frøken på tre år, som jeg var så heldig å få på fôr for Lina og kennel Limore. Fôravtalen mellom meg og Lina går ut på at Lina skal ha to kull, før hun blir helt min på papiret også. Det første valpekullet til Mira kom til 30 desember 2008, og det ble født tre gutter og ei jente. Vi ser fram til det neste som kommer etter hvert.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fyller tiden med mange fine turer i skogen, og på jordene rundt oss. Enten bare vi to, eller med andre to og firbente. Prøver også å bruke hode vårt litt med å trener lydighet med Berner-gruppa på øvre Romerike. Når vi startet var målet bronsemerket. Det klarte vi i oktober 2008. Har ingen nye mål, men får sette oss et nytt vi kan prøve å nå. Det viktigste for oss er å ha det gøy og det har vi!

Mira

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Mira er også veldig gla i å gå blodspor. Men jeg har vært utrolig dårlig til å holde det ved like, så nå må jeg skjerpe meg. Er veldig gøy å se henne jobbe i sitt rette element og se hvor stolt hun blir når hun finner rådyr kloven. Målet er å få minst 2×2.premie på en ordiner prøve. Det trengs for å få ut utstillings championat etter at det siste ”lille” Certet er i boks.

 

Photobucket

Denne frøkna er en veldig morsom hund som er full av liv og er veldig snill. Mira er veldig gla i menneskene rundt seg, men bruker litt tid på å bli kjent med nye. Klarer å sjarmere de hun vil sjarmere og sprer mye glede, og får oss alle til å smile. Tusen takk for at jeg får være hennes fôrvert Lina!!

 

Venner

Mira

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: