Ida

  

….

Jeg heter Ida og en vår dag i 88 ble jeg født. Bor i en ”liten” bygd utenfor Oslo. Bor sammen med mamma, Mira, Kajsa og katten Arnt. Pappa bor på sør-vestland, nærmere bestemt Farsund, hvor det er deilig å nyte flotte sommerdagene.  

 

 

Ida 

«Bygda mi»

 

Ida 

Farsund ute i havgapet

 

Ida 

Flotte strender i Farsund

Jobber i barhehage, og trives kjempe bra med små og store der. Kanskje jeg går den veien etterhvert, men enn så lenge frister ikke skolebenken..  

Dyr har alltid vært i livet mitt. Min onkel har gård og der er jeg så å si oppvokst i fjøset, og har mange fine minner der i fra. Vært med på oppturer som å ta i mot kalver, grisunger og lam, og nedturer når dyr har gått bort.

 

 

Hjemme har vi også hatt mange forskjellige dyr. Dachsen Fia til familien når jeg var fire år. Hun var ei bestemt frøken, som har lært meg mye på godt og vondt.

 

 Photobucket  Ida

 

Fia var god på drev, og pappa ville ha valper på henne. Det kom to valper til verden, som spiste seg gode og feite. Vi beholdt Zenta, og Tess flyttet til hannhundens eier. Fia måtte avlives når hun var 13 år, og lever livet på de evige jaktmarker nå.

 

Ida   

 

Ida 

 

Ida   

Ida 

Zenta og meg

Det var litt om meg 🙂

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: