Spor

Nå har jeg tatt opp sportreningen for fullt. Mira har nå fått det store utstillings certet, og da blir  det ingen utstilling før hun er 2 år, og da skulle vi hatt de spor  premiene i boks. (minst 2 andre premier, før hun kan bli norsk utstillings champion) Har satt av en dag i uken, som vi skal gå spor. 

Photobucket

Miras første spor

I helgen var vi hos farmor med pappa. Og på lørdag la vi et blodspor, som lå i 6 timer.

Så var line og sele kjøpt inn, og vi var klare for å gå Miras første spor. Hun er veldig ivrig og vimsete til vanlig når vi går tur osv, så jeg trodde hun skulle vimse rundt å ikke skjønne noe.

Spor

Men så satte vi henne på sporet og hun lukta veldig på blodet. Gikk litt videre, men gikk tilbake igjen til oppsparket, og lukta. Vi måtte hjelpe henne litt på vei, men så var hun ganske flink og følgte sporet et stykke. Så ble hun litt redd merkingen vår (plastikkpose), så det ødela litt. Hun kom tilslutt frem til sporslutt og fikk noe godt. Vi glemte rådyrskloven, så da fikk hun hundegodt av meg.

Pappa og jeg syntes hun var kjempe flink til å være første gang. Hun skjønte at hun skulle følge sporet, men vi måtte jo hjelpe henne.. Noen ganger var hun helt på bær tur. Men var jo første gagn. Dette lover bra, og kjempe gøy!!

Spor

Tilbake

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: