Leto

 

I går var Kajsa og jeg på utstilling i Leto hallen. Mye folk og hunder på liten plass! Heldig vis var vi i ring 1, så det var kort vei ut. Kajsa har ødelagt glidelåsen på tekstilburet sitt. Tror hun savna det, for hun prøvde å smette inn i hvert ledig bur. Fikk kjøpt et nytt til henne, og hun var kjempe fornøyd med det. Får håpe hun behandler det litt penere da…

 

Dommeren var Britt Schøne Brodwall, og Kajsa skulle stilles i juniorklasse sammen med venninnen Chanel. Kajsa oppførte seg kjempe bra, og jeg er mindre og mindre nervøs for hver gang. Nå må jeg bare lære og stille opp ;p Kajsa fikk 1 premie og en kjempe fin kritikk, men ble slått av Chanel. Gratulerer så mye igjen Annelise! En annen venninne av Kajsa, Dille ble BIR  i går og BIM i dag! Kjempe gøy!

 

 

Har vært på tokt og stjert et bilde som Stine tok av oss. Hadde med kamra jeg også, men det ble ingen bilder..

 

Mocca, Kajsas kusine var tilskuer sammen med matmor Kristin i går. Første gang vi hilste på henne. Kajsa var ikke spesielt begeistret, men det var jeg. Kjempe søt liten sjokolade jente! Var også første gang vi hilste på Ella til Bente. Kjempe nydelig! Gleder meg masse til å bli kjent med de begge, og Kajsa gleder seg nok til å løpe med de når de blir større.

 

Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: