Leiligheten..

 

..eller romme vårt! Vi har jo ikke vist hvordan vi bor. Er jo mange måneder siden vi flytta hit, så det er vel kanskje på tide.

 

Jeg leier denne lille 1 roms leiligheten på sånn ca 35m2 av min store bror. Er ikke store plassen, men nok til oss tre i det første ”egne” hjemmet vårt. Noe som er kjempe kjekt på en måte, er at stua er i gangen, kjøkkenet, soverommet og badet samtidig. Med godvilja til kan jeg strekke meg etter alt jeg måtte trenge, og jeg følger gjestene ut i gangen for å si hade, selv om jeg sitter i sofaen. Eneste som jeg må bruke noen skritt å gå til, er boden nede i garasjen. Godt det er noe innendørs jeg trenger å bevege meg til da. Takk og pris for at hundene drar meg ut i skog og mark, for uten de vet jeg ikke hvordan det ville gått her ;p

 

  

Her er bilde av stua, gangen og kjøkkenet. Det skal etter hvert opp 3 malerier over tv’en. Må bare få maleånden over meg igjen, og det tar nok litt tid. Høytalerne som står på tv-bordet skal på stativ ved siden av, slik at litt pønt får plass, og ønske om ny tv er stort!

 

Kurvstolen reddet jeg da min tante var på god vei til å sende den på loppemarked. Mira har adoptert den, og det er svert få som får lov til å sitte i den av henne.

 

 

Stuebordet har min snille fetter som er møbelsnekker laget til meg! Vi fant ut av hvordan det skulle se ut sammen, og det ble mye bedre en det jeg hadde trodd! Det er i eik som er behandlet med salmiakk, vann og til slutt olja.

 

 

Etter mye leting etter det perfekte teppe, fant jeg til slutt dette som jeg er veldig fornøyd med. Og skåler til Mira og Kajsa i passende størrelse.

 

Her sover vi så søtt alle tre. Mira sniker seg stadig opp i sengen min, mens Kajsa heldigvis holder seg i sin biabed om natta. Også har jeg blitt så gla i kommoden min. Får plass til så mye i forhold til i skapene!

 

Bildene har en annen fetter laget. Egentlig var bildet til høyre bare en skisse av en gate i Praha, og det til venstre fikk jeg han til å lage til det andre. Han brukte pastellfarger og jeg liker bildene kjempe godt!

 

 

Vi har til og med et lite bad. Heldige! Et par meter fra sengen. Veldig greit når jeg går i søvne inn på badet om morgenen.

 

Eneste jeg savner veldig er en veranda. Kan sitte utenfor vinduene mine, men det frister ikke siden naboene går forbi der. Er nemlig svalegang her. Også er det veldig lytt ut i gangen. Heldigvis bor det bare to til i gangen her, men Mira må allikevel si i fra når de beveger seg ut. Jeg må ikke glemme veien RETT ved siden av! Da det en gang var varmt, måtte jeg ha vinduene oppe da jeg skulle sove. Jeg følte jeg lå på den gule stripa og prøvde for harde livet å sove. Fikk i grunn et lite kik hver gang det kom en bil, siden jeg trodde de ville kjøre over meg der jeg lå. Men for all del, vi trives veldig godt i vårt lille hjem 🙂

Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: