Turer de siste dagene

 

 

I helgen var min gamle far oppover og besøkte oss, og da rakk vi en kjapp sopptur, før han reiste hjem til Farsund. Fant ikke så mye, men nok til en middag til meg 😀 Isis skulle nok gjerne ha løpt løs, og prøvd å få Zenta, pappas hund, til å løpe litt. For hun lurte fælt på hva for en grå skapning som gikk i sin egen verden var 🙂

 

På mandag ble det en brå bestemt tur med Annelise og Chanel i skogen her. Er så herlig å se de storkose seg sammen. Det er jo bare 1 mnd forskjell på de to, så de deler samme interesse, nemlig løping.

 

 

Isis var litt fortvila over at hun måtte gå i bånd. Hun fikk heller glede seg til å løpe når hun kommer hjem til Linn, Trixie, Tia og Dille, for det gjør de mye av sammen.

 

På veien møtte vi også Heidi med Lady, så de ble med viere på skogsrunden vår. Må si jeg er imponert over Lady som er blanding av Mops og Fransk Bulldog som aldri gir opp på å prøve å holde følge med Salukiene. Og løpe fort gjør hu å 😀

 

Vi fant også mye sopp denne gangen også. Annelise er jo soppekspert, så jeg lærer alltid noe nytt av henne. Hun var så snill og ga meg all soppen, pluss at hun sendte meg oppskrifta på en traktkantarell suppe som jeg skal teste ut! Mmmm..

 

Etter turen som ble på nesten 3 timer, kjørte jeg Isis tilbake til Linn. Der var moren til Linn og Isis sin datter Dille hjemme, og de var kjempe glade for å se hverandre igjen. Har vært så hyggelig å ha Isis her hos oss. Skjønner godt at Linn ble forelsket i henne!

 

I går gikk vi sammen med Heidi og Lady igjen. En runde vi gikk i vinter som dere ser her.

 

 

Og i dag har vi gått tur med Linn, Mari og Maris hun Betty. De to er også jevngamle og har vært litt sammen tidligere. Kajsa syntes nok at Betty var litt for mye i starten, men så fant hun ut at det var kjempe gøy å være hare, og at Betty måtte slite for å holde følge. Gikk i hundre, og jeg prøvde å filme de. Det ble mer filming av skogen rundt for å si det sånn..

 

Vi lurte på om vi skulle kjøre bilen til Linn opp i skogen. Men så fant vi ut at det desverre ikke var noe plass til Kajsa i bagasjen ;p

 

 

Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: