X’en, Qui og Tipo

 

På lørdag som var plukka tante Kristin mamma og meg opp langs veien. I bilen var Qui og onkel Tipo. Tipo er broren til mamma i Finland, og jeg har løpt med han bare en gang før, så dette gledet jeg meg til. Når vi hadde parkert i skogen møtte vi ei som heter Stine og hennes hund X’en. Qui og onkel syntes hun var kjempe skummel, men jeg syntes hun bare var litt skummel. X’en er nemlig en Berner, og jeg har jo gått turer med mange sånne før. De er store og hårete, men de løper faktisk ikke så fort! Så hvis jeg syntes de blir litt skumle, er det bare å løpe vekk… Denne frøkna her var en taktikker, og det hadde jeg ikke venta meg. I det jeg skulle løpe forbi henne i full fart hoppe hun i meg så jeg havna langt ut i grøfta! Jeg ble helt forfjamsa jeg, så det tok en stund før jeg var på beina igjen. Var ikke vondt eller noe sånt, for jeg landa jo mykt i snøen!

 

Vi traff også en liten valp på 3 mnd. Han var litt liten for meg som er vandt til å leke med de store gutta, så  gadd ikke bruke så mye energi på han.. Når vi var på vei tilbake dukka det opp en blandingshund. Måtte boffe litt på han før jeg fant ut at han var veldig morsom å løpe med. Må si det er litt gøy å løpe med andre hunder og ikke bare arabere 🙂

 

Mira ble hjemme med bestemor for hun har som sagt løpetid. Hun skulle få slippe å ha Qui og Tipo klistra i rumpa si.. Hun blir så sint da skjønner dere.

 

Stine tok også kjempe fine bilder på turen. Her er de.. 

Kajsa

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: