Hunder, turer og mer hunder

Den siste tiden har vi gått mange fine turer med herlige hunder. Forrige lørdag gikk vi med jentene Tia, Isis, Netti til Linn, og Nadir og Chanel til Annelise. Det skiller bare 1 mnd mellom Chanel og Kajsa, og Netti er jo bare 11 mnd, så disse tre hadde det veldig gøy sammen.

 

På Søndag gikk vi runden vår i skogen med Heidi og Lady som er blanding av Mops og Fransk Bulldog. Kajsa lurte på hva dette var for noe, men fant fort ut at hun var veldig morsom.

 

Onsdags kveld gikk vi med venninne, hennes mor, Mari og hennes Rottweiler Betty som er like gammel som Kajsa. De to fant virkelig tonen og lekte sammen hele veien.

 

Dagen etter hadde jeg fri fra jobben, og da kom Kristin og Linn hit og vi gikk innover til skytebanen. Qui var helt på tuppa etter Mira, og det var ikke så rart for hun hadde fått løpetid..

 

I dag har Kajsa og jeg gått tur i Maridalen med Kristin med mormor Bess, Indiana og Qui, og Renata med onkel Whisky. Renata tok også noen bilder, og de ble som vanlig fantastisk fine. Får å se de, trykk på bildet under.

 

 

Det har ikke blitt noen bilder fra de andre begivenhetene, fordi jeg har blitt så kresen. Må være sol ute for at jeg skal ta med kamra. For det første er ikke kamra og linsa så bra, og for det andre er ikke jeg så flink til og stille det inn.. Er vel helst det siste som stemmer mest….

 

Ida..

 

 

Reklamer

2 Responses to Hunder, turer og mer hunder

  1. Kjempebra bilder, blir i godt humør av å se på de 🙂

  2. idamd sier:

    Ja, Renata er kjempe flink til å ta bilder av de herlige hundene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: