Saluki tur og knøtte treff..

…med til sammen fire knøtter Kajsa, Chanel, Netti og kullbroren Khamsin. De to siste ser ikke lenger ut som knøtter, men er ”bare” 7 mnd og er fortsatt knøtt i hode…:) Men de har allerede vokst over sin mor Isis (som også var med på treff). 

 

Chanel og Kajsa fant igjen tonen, løp og lekte. De holdt seg for seg selv, for begge syntes de andre fortsatt er litt store og løper veeeldig fort, noe jeg er enig med de i. Men det er nok ikke lenge til at de er ute å løper med gjengen!

 

 

 

Kajsa og Chanel

 

 

I går gikk vi alle tre med Kristin, Indiana, Bess og Qui. Vi trodde det ville være Qui som tok seg av lille Kajsa, men han syntes nok hun var mest i veien… Men tanta til Kaisa`s mamma, Indiana, syntes den lille babyen var så søt og bøy opp til lek. Hun var så flink med Kajsa og det var så herlig å se på de.

 

Det regnet en del rett før vi dro, så da lot jeg kamra være igjen hjemme. Men det var opphold på nesten hele turen (bortsett fra at bøtta ned når vi var noen meter fra bilen), så var dumt det lå hjemme, for det hadde vært gøy å få bilde av de to. Det kommer jo mange flere sjanser fremover..!

 

 

Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: