vi LEVER

Ja, tro det eller ei, VI LEVER.. Skulle ikke tro det, siden vi ikke har oppdatert bloggen på lenge.. Vi har overlevd hetebølgen som var her, som Ida satte stor pris på, men jeg syntes det ble i det varmeste laget. Overlevd den kalde perioden nå med regn og torden, og en periode med lite tur. Ida fikk nemlig betennelse i akillessena, så hun fikk ikke lov til å gå i det hele tatt.. Men så kom det noen venner av oss og tok med på noen turer. Heldig med at mamma har så snille venner! Nå er hun bra igjen, så da er vi igjen opp i skogen og trærne igjen.

 

Forrige helg dro Ida og resten av familien på bryllup til fetteren til Ida. Da var det Qui, Indiana, Bess og ikke minst Kristin som skulle passe på meg. De bor i Oslo og der er det veldig mange lyder som jeg måtte få Kristin til å bli oppmerksom på. Kristin sine hunder sier jo ingen ting, så da måtte  jo jeg gjøre det. Men det likte ikke tante Kristin…. Hun fikk meg til slutt å holde litt munn.

 

Jeg hadde også løpetid, så jeg og Qui flørte som aldri før. Men det ble ikke noen Daluki, selv om Qui er en flott herremann. Kristin skulle også passe sønnen til Bess, Tipo. Han hadde ikke helt sansen for meg, selv om jeg virkelig prøvde å sjarmere han. Jeg var litt for liten for han… Men jeg hadde en kjempe fint døgn hos Kristin & Co, og sov godt i sengen til Kristin 😀

 

Hører noen rykter om at det kanskje skal komme en liten Saluki valp til oss også.. Så dere får følge med på bloggen frammover nå..

 

Mira..

Reklamer

One Response to vi LEVER

  1. Qui sier:

    Det var innmari hyggelig å ha deg på besøk og særlig når du lukter så godt 🙂 Mennesket vårt syntes faktisk også det var kos med en liten minilukis i fanget selvom hun ble litt «rar» av all «pratingen» din. Mer enn en gang holdt hun på å få kaffen i halsen når du plutselig måtte si fra (BJEFF) at noen lukket en bildør en mil unna……
    Men når du får en lillesøster får du nok andre ting å bry øret ditt med tenker jeg, hihi.
    Uansett er du hjertelig velkommen tilbake, det sier mennesket også. Til og med Bess og Indiana syntes det var greit når du la deg til å sove tett inntil dem. Og det er virkelig et kompliment altså, for de SGT’ene der tillater ikke hva som helst!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: