Storby helg

Det har for det meste vært Ida og Mira som har skrevet i denne bloggen, men nå tenkte jeg at jeg skulle skrive mitt første innlegg her. Ida og jeg var nemlig i Norges hovedstad Oslo for noen helger siden. Vi måtte ta buss for å komme oss dit, for Ida syntes det var for langt å gå. Men det hadde ikke vært noe problem for meg, men det er ikke mamma helt enig i. I løpe av de 50 minuttene bussturen kom det folk på og gikk av bussen. De brydde jeg meg ikke noe særlig om, og sov videre helt til bussen stoppet for godt på bussterminalen.. 

 

Der måtte jeg gå på sånt rart fortau som rulla.. Det var litt skummelt med det første, men det gikk fort over. Måtte le litt, disse menneskene er så late.. Orker ikke gå opp en liten bakke, så da må de stå på et sånt rullende fortau. Jaja.. De bånda hadde ikke finnes hvis alle mennesker var like smarte som meg. Mamma var så overasket over at jeg ikke var noe usikker på sånne snurre dører. De liker vist ikke Mira, og da hadde vel Ida trodd at jeg heller ville gå i de, men det var da ingen ting. Var jo bare å gå… Mira er vel redd for å bli ”påkjørt” av døra bak, siden hun ikke klarer å gå så fort med de små bena sine….Haha….

 

Vi gikk noen kvartaler som det så fint heter i byen, og der var det mye mer bråkete enn her på landet. Gjorde ikke meg stort, men tror jeg hadde blitt en smule sprø i hode hvis jeg skulle hørt på det 24/7. Og vi skulle inn på det rare toget som bråka mest i denna byen. Trikk het det vist, og den var stapp full av mannesker. Så der fikk jeg ikke lov til å sove i midtgangen, som jeg gjorde på bussen. Bli lei av å sitte muse stille ved siden av mamma etter hvert. Heldigvis var ikke denne trikkturen like lang som bussturen.

 

Etter at vi gikk av den stapp fulle bråkete trikken, gikk vi til legenheten til kusinene til Ida som heter Stine og Tone. Der møtte Bella, Stine’s hund, oss i oppgangen. Var tydelig at hun kjente meg igjen, for hun logra med hele seg. Det var første gangen jeg var hos de, og jeg fant meg fort til rette i kurven til Balla som jeg akkurat fikk plass i. Så da måtte Bella finne seg et nytt sted å sove. Jeg fikk også lov til å sove i sofaen, så jeg følte meg virkelig heldig..!

 

 

Her har jeg endelig fått kurven for meg selv!

På lørdagen var det snø storm, men de tobente skulle absolutt til en hundebutikk som hater Pet Shop Girls. Det var et stykke å gå, og jeg var gla nå vi var framme. Deilig og varmt inne i den butikken, og jeg fikk slappet av på cafeen før vi måtte ut i snøstormen igjen. Ida kjøpte ikke noe til meg denne gangen, men Mira fikk et kjempe fint halsbånd…og hun som ikke har noen fra før av…

 

 

Koser meg forran peisen med Stien og Bella

På søndagen var det bedre vær, og da gikk vi en tur til Frognerparken som var like i nærheten. Der var det mange hunder, og jeg fikk være løs på et sted som blir kaldt hundejordet. Var ikke så kjempe mange der, men fikk hilst på de som var der.

 

Sent på kvelden fant mamma ut at det var lurt å komme seg hjem. Da tok vi t-banen, og den bråka veldig. Men nå var jeg så vant til alt bystøyet, så det gjorde meg ingen ting. På bussturen hjem sovna jeg og drømte om den fine helgen jeg hadde hatt hos Bella, Stine og Tone og ikke minst den myke sofaen!

 

 

 

Til slutt et bilde av meg på fanet etil Stine og Tone 

Niki..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: