Hunder, flere hundER

Ja, det har blitt en del hunder for Mira i det siste. Først kom Mopsen Smokey til oss og var her i noen dager. Han er snill som dagen er lang, og Mira vet å utnytte det. Bestemmer ditt og datt, og han gjør alt for damen, før matmor setter fote ned. De to var med på tur i skogen sammen med Emmeli, og storkoste seg sammen når jeg var på jobb. De trives veldig godt sammen, selv om Mira er litt av ei tispe av og til 😛

 

 

Emmely, tante Kari, mamma, Mira og Smokey på tur

 

 

 

 

Slapper av på sofaen

 

Dagen etter oppholde til Smokey, gikk vi på tur med til sammen 7 Salukir og en Jakc Russel Terrier. Jeg får også nevne de tre mennesker Linn, Bente og Kristin. Vi var med Linn og gikk i skogen på Lindeberg i Sørum. Noen av hundene fikk løpe løse, der i bant Mira. Klarer ikke holde følge med de langbente, men blir med å løpe litt fordeom, bare det ikke blir for langt unna mor 🙂

 

 

 

Føre helgen fikk vi ett nytt besøk. Det var mine to kusiner Stine og Tone, og valpen Bella. Gjennsynsglden var stor når Mira så igjen både fir og tobente.

 

 Trykk på bilde for å se flere

 

Søndag 17 august var det tid for NKK Drammen, og mine to kusiner pluss hunden og ei venne av meg var med. Denne gangen var det en dommer fra Romania, og både Rebecca og Lina skulle være der. Vi fant fram på første forsøk, og fant riktig ring etter hvert. Der var Rebecca og Morten, Linas mann. Lina måtte bli hjemme, for Qaliknas valper var rett rundt hjørne. Altså hun skulle føde. Så forteller Rebecca at jeg kanskje måtte stille Mira selv, for hun skulle gå juniorhandling klokka 12. Vi hadde møtetid klokken 10, og med forsinkelser som det pleier å være, så jeg så for meg at dette ville kræsje med Rebecca. Og jeg skulle ikke inn i den ringen, men utenlandsk dommer og NKK utstilling! Men så ordna det seg, og Rebecca stilte Mira. Hun fikk 1.kval. og ble 2.konk. med CK, og måtte inn igjen i beste tispe klassa. Så da var det jeg som måtte inn. Nå var det ”bare” å gå der, og uten å prate:) Hun ble ikke plassert, men det hadde jeg heller ikke regnet med siden hun ble 2.konk. og at det var jeg som stilte :p Var strålende fornøyd med CK og at jeg ikke besvimte når jeg var i ringen.

 

 

 Trykk på bilde for å se flere fra utstillinga

 

De som jeg hadde med meg, hadde aldr vært på utstilling før. Hun ene trodde det bare var en ring. Så hun ble possitivt overasket over at det var så mye å se på. Men var en smule lei salgsboder…etter mye titting i de. De overlevde også dagen, selv om de måtte være igjen til slutt. Rebecca gikk videre i juniorhandlinga, så måtte jo se henne i den store ringen! Der kom hun på 2 plass og dagen før kom hun på 1! Utrolig bra Rebecca. Da er det Norsk vinner utstilling neste! Det var en sliten gjeng som kom tilbake, og tre på to og to på fire sovna i en liten dobbeltseng 🙂

 

Bella, Stine og Tone som kusinene mine heter, var her litt ut i uka. Bella og Mira går så bra sammen. Leker og sover om hverandre. Bella begynner å bli en bestemt liten frøken, og setter på plass Mira når nok er nok, og det samme gjør Mira. Respekterer hverandre begge to:)

 

19 august var det tid for første Bernertrening. Arild er sykmelt, så da måtte vi klare oss selv. Det var kjempe lenge siden jeg hadde trent på øvelsene med Mira, men alt satt. Tror hun har gått av laange pauser (2mnd..hehe), for hun var utrolig konsentrert og flink denne gangen. Hun syntes det også var stas og møte trenings kompissene sine igjen, og vi ser frem til treninger fremmover nå!

 

Forrige helg var vi hos farmor med pappa og Zenta. Det skjedde ett lite uhell denne gangen. Zenta bommet når hun skulle hoppe opp på fanget til Farmor, og riftet opp farmors legger med klørne sine. Hun har så tynn hud, og Farmor la ut blodspor til Mira, fra stua og inn på kjøkkenet. Som den brukshunden Mira er, fulgte hun sporet med glede. Så lørdags kveld måtte vi tilbringe på Bærum sykehus, hvor Farmor fikk stivkrampesprøyte og måtte sy 10 pluss 4 sting, og lime et par andre sår. Hun tok det hele med ett smil, mens Zenta var lettere forvirret. Dagen etter var både Zenta og Farmor på 83 år, med til sammen 14 sting, med på sopp tur i marka.

 

 

Ikke godt å se, men her er vi på sopptur

 

I går dro jeg med mamma på LC trening på Bjerke. Vi skulle får lov til å passe Kristins Saluki Zeta i helgen. Hun er en herlig hund, så snill mot Mira. Zeta falt fort til ro, og fant fort ut at sengen min var god og myk. I går gikk vi i over 2,5 timer i skogen, med strålende sol. Og vi alle tre sov godt i natt i min 90 cm brede seng 🙂 Tusen takk for at jeg har fått ha henne her Kristin og Zetas forvert Lasse! PS: Zeta har sjarmert mamma i senk!

 

 Trykk på bilde for å se flere av Zeta og Mira

 

 

Ida

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: