Valpe passer

Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke fått oppdatert her, det samme gjelder mamma. Men nå kommer oppdateringene!

 

For noen uker siden passa jeg på en valp. Den Cavalier valpen til kusina til mamma. Passa og passa..hun var så snill så, så det var ikke så mye arbeid med hun.

 

Det var veldig fint vær de dagene, så da var vi i valpegården nesten hele dagen, lekte og sov om hverandre. Denne valper som heter Bella er nemlig ikke husren, så mamma syntes det var greit og ha oss der, så hun slapp og tenke på å løpe ut og inn (hun er jo litt lat), slik hun måtte gjøre med meg for jeg ble husren.

 

Jeg koste meg virkelig desse dagene med Bella, og det la også mamma godt merke til. Håper jeg får en venn som kan bo fast med meg snart, og mamma går vist og tenker på det nå 🙂 Vi fikk ikke gått no turer og sånt, for det var så varmt. Det tar vi igjen 🙂

 

Også må jeg fortelle at å passe på Bella er ingen ting i forhold til de mamma passer på jobben nå. De er mange flere, og er heller ikke stuerene ennå. Hun har nemlig starta i barnehagen for 5 dager siden. Og hun har allerede klart å bli syk. Er vist mye smitte som følger sånne menneskebarn :S

Noen bilder

 

 

 

 

 

 

 

Mira er litt stygg

 

 

 

Mira..

Reklamer

2 Responses to Valpe passer

  1. julie sier:

    for en nydelig dachs du har!om du skulle planlegge valper, håper jeg på et lite vink!! så veldig lyst på ei black and tan tispe!

  2. idamd sier:

    Takk takk. Hyggelig å «høre».
    Jeg har Mira på for for kennel Limore i Aurskog, og hun planlegger kull på Mira, neste løpetid (ca september). Den utkårede er black&tan 🙂 Så det kan dukke opp det i kullet, siden Miras far også er black&tan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: