NKK Bjerke

Etter en tur i Kragerø, ble jeg henta av mamma og Mira på Oslo S. Måtte jo få med meg NKK Bjerke 110 års jubileum. Er man hundegal, så tar man en tidligere buss hjem, bare for å få med seg det :p

 

Var så kos å se Mira igjen, og hun viste godt at hun syntes det var fint å se meg igjen også:) Må si jeg savna henne bare på de få dagene.

 

Fikk med meg mamma på Bjerke, og vi skulle se på Salukier selvfølgelig. Fant ikke ring nr.5, med det første, men fant Dachs ringen da. Og rakk jammen meg å se på LDv. Jeg trodde oppdretteren og eier til Mira var i Sverige og ikke skulle stille på Bjerke, men så fikk jeg se hestehalen til Rebecca og deretter Lina. Koselig overraskelse, og gjensyngleden til både Mira og Lina var stor som vanlig. Kjersti som er oppdretter til Mira’s mor og far var der også, og fikk tittet på frøkna. Hun har sett henne bare en gang tidligere, og det er en stund siden nå.

 

”Dansken” Opalina’s Fancy Face som Lina eier, stakk av med stor CERT og ble 1BTK. Gratulerer så mye Lina! Gøy å få med seg det, før vi gikk for å se på de langbente dachsene.

 

Så var det bort til Saluki ringen å sikle, noe både jeg, MAMMA og Mira gjorde. Mamma har nemlig fått sansen for dyra, og det hjelper også med mange god, og ikke minst samme ord om rasen fra Saluki folket:) Etter hun har sett de i fult sprang over jorder, og noen turer i valpekassa til Kristin til vinteren, er hun nok solgt ;p

 

Ida 🙂

Reklamer

2 Responses to NKK Bjerke

  1. Kristin sier:

    Og jeg skal hjelpe deg å få mamma «solgt», men jammen høres det ut som hun er skikkelig på gli her. Du skal se at når du flytter og kjøper saluki så vil hun «forlange» at du flytter hjem igjen MED salukien, hehehe.

  2. idamd sier:

    Ja, det setter jeg pris på 🙂 Ja, hun har fått sansen for de, så dette kan virke lovende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: