Hva gjorde JEG på utstilling?

På lørdag var bestemor, min ”tante” , mamma og jeg Mira på utstilling i Stangehallen. Jeg kjente fort igjen ”opplegge” når jeg så alle hundene utenfor hallen, og inne. Det var ikke like stor som den på Hamar, men den var fortsatt stor for lille meg. Jeg trakk den konklusjon om at jeg skulle i ringen å vise meg fram igjen, sammen med tante Lina. Jeg og mamma gikk en stund rundt der alene og så ingen Lina. Men så noen av disse Salukiene da. Vi fulgte etter ei rød Saluki jente, og plutselig kjente jeg henne igjen. Det var Tia, men før jeg viste orde av det var hun forsvunnet. Men mamma fant henne og eieren Linn fort igjen, og Kristin var der også med Zeta og Qui. Jeg var så gla når jeg så alle igjen. Har virkelig fått sansen for disse langbente-dachsene og folka deres! Vi skulle bare se på denne gangen forklarte mamma, så tante Lina var ikke der. Jeg var også den eneste Dachsen, så jeg var litt spesiell.. Hehe..

 

Eneste Dachsen på utstillinga 😛

 

 

Tia som lader opp i buret sitt

 

 

Tia

 

 

Qui

 

Først skulle Qui i ringen. Det gikk ikke så bra denne gangen… Det skjønner jeg da ikke, han som er så vakker. Jaja, teit dommer! Zeta ble 4BTK. Søsteren til Zeta, Alfa, ble 1BTK, BIR og senere BIG-3. Jeg og mamma fikk ikke med oss gruppebedømningen, men så henne i rasebedømningen sammen med eieren Trond. Ja, jeg kan si meg enig med mamma, de er utrolig vakre! Gratulerer så mye! Tia til Linn fikk 1 premie og 3konk. Er jo greit med 1 premie, men jeg hadde unna henne mer. Jaja..

 

Vakre Alfa

 

Zeta

 

 

Alfa lurer litt på hva jeg driver med

 

 

Mamma hadde på seg denne røde buksa nå også. Hun har blitt så ensformig i klesstilen. Huff.. Det må hun gjøre noe med. Det kommer stadig bort barn til henne og skal ha noe de kaller russe-kort. Jeg er jo litt skeptisk til disse små menneskene, som er over alt! Jeg har ikke kontroll over de, så er det rart at jeg er litt obs på de? Nå kommer de bort hele tiden, men jeg har begynt å venne meg mer til de, og det går mye bedre med mini menneskene nå. De bryr seg jo ikke om meg, for de skal jo bare ha de korta, og da er det helt greit at de kommer bort.

 

Det var også noen ”butikker” i hallen også. Mamma kjøpte nytt teppe til meg, og en shampoo. Shampooen skulle fremheve det mørke i pelsen min. Så nå jeg kom hjem, putta mamma meg i dusjen og såpa meg inn. Den lukta veldig godt, og jeg fikk kjempe bløt pels. Den var virkelig bra! Pelsen min legger seg veldig fort ned, så jeg ser ikke ut som en lurv i mange dager etter at jeg har bada, som mange av de andre dachsene jeg kjenner gjør. Da skal jeg også bade før utstillingen om en uke.

 

Vakker gutt på 10 mnd

 

 

 

Artig ansikt

 

 

Jeg ble litt sliten, så tok en høneblund

 

 

Ha en fin kveld, og jeg skal hilse fra mamma!

 

Mira…

Reklamer

2 Responses to Hva gjorde JEG på utstilling?

  1. Tine Therese sier:

    Så flotte bilder 🙂

  2. idamd sier:

    tusen takk! men blir ikke så bra inni hallen da, derfor har jeg ingen bilder fra ringene:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: