Ronja

I går når mamma og jeg skulle gå tur, gikk vi innom ett annet hus. Der vet jeg at det bor en dachs akkurat lik meg. Hun heter Ronja, og det viste seg at hun skulle bli med oss på tur.

Hun er bare noen mnd yngre enn meg, og har minst like mye energi som meg. Damen som eier henne er gammel, og klarer ikke gå så lange turer, så da var jo mamma kjempe snill å ta henne men. 

Da vi startet å gå, gjorde jeg og Ronja det vanskelig for mamma, når vi rotet til båndene når vi løp og lekte med hverandre. Hun var nesten like leken som meg! Eieren hennes sa at hun aldri har turt å slippe henne løs. Men mamma var snill og lot henne løpe løs med båndet hengene etter seg, mens stakkars meg måtte være i bånd. Ronja var veldig flink når hun kom hver gang mamma ropte på henne. Skulle tro at hun hadde trent innkalling i hele sitt liv.  Siden Ronja var så flink, slapp mamma meg også løs. Det var så moro og løpe etter henne og leke, så jeg gadd ikke komme når mamma ropte på meg. Var ikke så gode de godbitene hun tilby meg heller. Men Ronja var flink hun. Kom hver gang mamma ropte, selv om vi hadde det kjempe gøy. Og mamma skrøt veldig av henne *sjalu*..  

Når det var sagt, så var jeg mye flinkere å gå i bånd og jeg er mye mer vandt til trafikk ovs.. Hehe..  Mamma har sagt at jeg kanskje skal leke med henne til helgen også, så det håper jeg!! 

Mira..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: