Jeg er flink jente

Nå er jeg så flink. Jeg klarer nemlig å ligge stille i over 2 min. Det er vist det som er kravet for å beste øvelsen enkeltdekk på bronsemerket. Det er jo ett problem som mamma har glemt. Jeg vil nemlig ikke dekke når det er vått og kaldt på bakken. Håper hun ikke kommer på å trene på det ennå.  

Planen i dag var å gå en lang tur oppover i skogen. Men når vi var på vei, begynte det å regne sånn. Så mamma bestemte seg for å gå den vanlige runden. Jeg blir så sur når det regner. Mamma tror det er henne jeg er sur på, men det er det jo ikke. Jeg blir litt tregere når det er sånt vær. Og det irriterer mamma.  

Men jeg var flink i dag også. Jeg gikk løs mye av vegen. På fortauet har jeg båndet hengene etter. Jeg er litt skvetten, så mamma er redd jeg har løpe ut i vegen hvis jeg blir kremt. Da er det best å være på den sikkere siden. Der hvor det er oversiktlig og nesten ingen bilder, får jeg lov til å gå helt løs. Til og med lov til å løpe hvor jeg vil. Når mamma sier fri etter jeg har gått ved foten, er det så herlig. Så mye rart og lukte på. 

Mira..

Reklamer

One Response to Jeg er flink jente

  1. Skal se det ordner seg med felles dekken vettu. Tålmodighet er nok det eneste som hjelper, i tillegg til maaaange økter om dagen. Lykke til med det. Når er planen om og ta bronsemerke da?
    Fikk dere forresten til noe trening inne i ridehus her ute eller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: