Jeg har vært på trening

På torsdag var jeg (Mira) med mamma på trening, og vi ble hentet av Z og mammaen hans. Er så glad i han Z. Han kan gjøre hva han vil med meg, og jeg elsker når han koser meg med det store hodet sitt. Cæsar er en annen Berner som jeg falt litt for etter hvert. Når vi begynte på treningen i høst, var han en vilter ”liten” valp, som jeg ikke likte like noe særlig. Når de er så store og viltre, har jeg ikke så sansen for de. Men nå i det siste har jeg fått øynene opp for denne gutten. Han er også er veldig flink i lydighet. Klarer å imponere meg. Er ikke så begeistra for når andre hannhunder enn Z og Cæsar snuser meg bak, så da sier jeg litt i fra. Men det må dissa frekke mannfolka tåle.

Det var også en mini Berner der på Torsdag. Ei lita jente som jeg lekte litt med. Jeg var faktisk veldig snill mot henne, og$ hun var jo kjempe søt og liten.

Var to uker siden sist vi hadde vært der, så nå ville jeg bevise for mamma at jeg ikke hadde glemt noe. Mamma ble litt overasket når jeg gikk kjempe fint lineføring og fri ved fot, selv om det var 12 andre hunder som kryssa oss veldig nært. Jeg var så flink av jeg fikk skryt av Berntsen (treneren). Han lurte på om jeg og mamma hadde trent mye de siste ukene, men da måtte mamma innrømme at vi ikke hadde trent noen ting. Ett poeng til meg…

Likte ikke så godt å dekke på den kalde isen. Prøvde å si til mamma ”må jeg”, med de vakre øynene mine, uten hell. Jeg klarte ikke ligge så lenge.. Men men..

Det var ett lite ”referat” fra treningen.

Må bare fortelle om en rar valp jeg møtte i går. Den hadde ett utrolig stork skinn, så stort at det dannet seg rynker i hele ansiktet. Den var litt søt på sin måte. Hun het Molly og var bare 4 mnd gammel. Hun var litt redd meg, og jeg ble litt irritert når hun ikke ville komme bort. Tok meg ikke ner av det, siden det bare var en valp. Mamma sa at rasen het Shar Pei, og hun syntes den var kjempe søt.


Mira&Ida..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: