Blodspor og andre små ting..

På onsdag gikk jeg og Mira blodspor. Det hadde liggi i 24 timer, og var ca 100 meter rett frem. Dette er det fjerde sporet på fire uker. Det «første» vi gikk hadde to vinkler. Da var hun kjempe flink, bomma bare litt på den første vinkelen, men kom inn på sporet igjen selv. De to siste gangene har hun rota mye. De var begge ca 100 meter rett frem. Hun skjønner at vi skal gå spor, så da begynner hun og stresse og pipe. Tror nok stressnivået ødelegger en del for konsentrasjonen. Prøver og roe henne ned, men det er ikke så enkelt. Men det positive er at hun syntes dette er veldig gøy. Hun har store forventninger, og er veldig stolt når hun tilslutt finner sporslutten. Hun bærer rådyr benet helt hjem, og er kjempe kry. Det er jo det viktigste at hun er inntrisert, og da får jeg bygge videre på det.
På neste spor skal jeg legge pølse biter i sporet. Har mekket før at hun leter mer for å finne selve blodsporet.
Nå begynner det og bli mørkt så tidlig på kvelden. Og da rekker jeg ikke legge å gå sporet etter skolen, og må heller legge de i helgene. Er jo ikke hver helg jeg har tid, men får jo bare sette av tid til deg. Skulle hatt disse 2×2 premiene i boks til våren igjen. Er fortsatt tid.

I dag har jeg prøvd og lære Mira og rulle rundt med klikkeren. Og til nå så legger hun seg på ryggen. Og i løpet av helgen skal jeg få hun helt rundt. Hun er så utrolig søt når hun prøver seg frem på hva hun skal gjøre for å få godbit. Og blir kjempe stolt når hun skjønner det.

Nå har vi tenkt oss bort på «idrettsplassen» og trene litt lydighet. Er jo ikke så alt for lenge til at vi skal prøve og ta bronsemerket. Så nå må vi virkelig trene.. Prøver og ta en liten økt i hagen før jeg går på skolen, og det har gitt resultater.

I morgen skal Mira og jeg på hundelivsmessa på Hellerudsletta. Det blir spennende. Kanskje får slått i hjel noen penger :s

Ida&Mira

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: